Procedury

Tato masáž využívá reflexní působení bodů a tím pomáhá vyrovnávat celkový stav organismu. Na rozdíl od akupunktury působí ve větších plochách a více dynamicky. Vychází z učení o jangu a jinu dále o drahách (meridiánech) a jejich spojích. Využívá systém pěti prvků a ochrany qi (čchi)=energie. Prostřednictví této masáže a dalších technik s tím spojených dojde k harmonizaci a rovnováze těla.

Vyrovnává statiku těla, může pomoci u různých potíží a bolestí pohybového aparátu, jako jsou bolesti zad, kyčlí, kolen, tenisový loket, skolióza, rozdílná délka dolních končetin (pokud se nejedná o vrozenou vadu), při potížích s čelistmi, polykáním. Tato speciální technika se provádí nejen v leze, ale i v sedě a ve stoji podle potřeby a konkrétního problému.

Tato masáž je v poslední době čím dál žádanější.. „Lávová“ masáž má podle typů provedení několik variant. Tranquility stone masáž – pochází z Číny a cílem je harmonizovat energetická místa (čakry) a vyrovnávat energii v energetických drahách (meridiánách).

Tato exotická masáž působí úžasně nejen na tělo ale i na duši. Při hawaiiské masáží zažíváme naprosté blaho a uvolnění těla. Za pomocí jemných a táhlých technik se cítíme jak na Havajských ostrovech.

Medota kineziotapingu pochází z Japonska, kde jsi na začátku 70.let vyvinul Dr. Kenzo Kasem. Využití kineziotapu působí stimulačně i relaxačně. Podporuje klouby. Při správné aplikaci tejpu na oblast kloubu a jeho příslušného svalu působí jako podpora směru pohybu tak, že dochází ke správnému zapojení konkrétního svalu při pohybu.

Jedná se o rituál TOKORIKI Masáž horkými mořskými mušlemi Tokoriki pochází z exotického tichomoří. Řadí se mezi luxusní masáže. Tato nezapomenutelná masáž spojuje léčebný účinek cíleného prohřívání a intuitivní energetické polyponéské masáže.

Lymfa je téměř bezbarvá tekutina, která koluje v lymfatických cévách, složením ji lze přirovnat ke krevní plazmě. Lymfa proniká všemi tkáněmi a omývá tak všechny buňky, které nasbírala z celého těla následně je pak vrací zpět do krve. Její množství se odhaduje na 5- 6 litrů, tedy více než naší krve.

Je jednou z nejúčinnějších detoxikačních procedur, při které dochází k přirozené očistě organismu.

Masáž se provádí pomocí speciálních molitanových míčků, které jsou aplikovány na přesně vyhrazených drahách. Především hrudník, záda a obličej.

Jsou techniky velmi účinné a uznávané nejen při léčbě ale i jako prevence poruch pohybového aparátu. Využití mobilizačních technik naleznete prakticky ve všech klinických oborech. Tyto jemné techniky jsou efektivní především pro ty z vás, co mají sedavé zaměstnání nebo jsou sportovci.

Rezervovat termín